Добре дошли в нашия магазин
Професионална техника за вашия бизнес. Хоби техника за вашия дом

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

DEWALT

DEWALT® е водещ американски производител на индустриални електроинструменти, с повече от 300 различни артикула, както и 800 аксесоара към тях, включващи безкабелни и кабелни винтоверти, циркуляри, перфоратори, ъглошлайфи, фрези, лазерни нивелири, прободни триони и такери, както и циркулярни дискове, дискове за метал и свредла за бетон, абразиви, накрайници за завинтване и др. Основателят на DEWALT® е американският дърводелец Реймънд Деуолт. Всичко е започнало през далечната 1922 г. в гр. Лиола, Пенсилвания. DEWALT® представиха първите 54V електроинструменти от серията си FlexVolt, съчетаващи предимствата на безкабелните и кабелни инструменти - мощност и издръжливост. Иновативните 54V 6Ah батерии могат да се ползват и с 18V машини.

http://www.dewalt.com/

763
продукти

Facom

FACOM е основана през 1918 година, фирмата е лидер в производството на специализирани ръчни инструменти за натоварена ежедневна употреба в промишлеността и услугите. FACOM е синоним за качество и надежност, познати в целия свят. Марката е доказала себе си с гаранционната политика, която следва години наред и е логичният и предпочитан избор сред специалистите, които знаят какво търсят.

http://www.facom.com/

37
продукти

Makita

Makita - лидер на световния пазар в производството на ръчни електроинструменти за дома и на професионални машини за индустрията. Всички модели са разработени съобразно най-новите технологии и инженерни постижения. Модерният производствен процес и солидната изработка осигуряват висока точност и прецизност при работа. Всички материали, влагани в машините и аксесоарите, са предварително тествани и пригодени за безопасност при работа. Макита предлага електрически инструменти с кабел или с батерия, инструменти на пневматика и бензинови инструменти. Широко популярни са и намират приложение в строителството, машиностроенето, автомобилостроенето, мебелната индустрия, селското стопанство и в сферата на услугите, свързани с поправка и ремонти. Макита предлага машини, както за професионалисти, така и за хоби приложения. Те се използват навсякъде, където човек цели да пести време и сили, там където се търси високо качество и икономия на разходите. Безупречният ергономичен дизайн и удобство при работа с Makita, гарантират безопасност на използване, при спазване на инструкциите за експлоатация.

http://www.makita.bg/

746
продукти

Bosch

В далечната 1886 година Роберт Бош основава “Работилница за фина механика и електротехника” в Щутгарт, Германия. Това е бележи ражденето на глобалната днес компания Роберт Бош ГмбХ. От самото начало историята на компанията се характеризира с иновативен дух и социална отговорност. През 1932 г. Bosch разкрива новия си продукт - ударна бормашина. Bosch постига успех и започва серийното производство на първата електрическа бормашина, която едновременно удря и се върти. Инструментът улеснява работата и буквално става любим на потребителите. Ключов фактор за успех на подразделението Бош Електроинструменти са иновациите. Около една трета от оборота се постига с продукти, които са въведени на пазара преди по-малко от две години. За последната година Бош Електроинструменти с четирите си подразделения: електроинструменти, градинска и измервателна техника и консумативи пуска на пазара в Германия повече от 100 нови продукта.

http://www.bosch-professional.com/

70
продукти

Raider

Марката Raider е собствен бранд на Евромастер Импорт Експорт ООД, позната и утвърдена на българския пазар от шестнадесет години. Разнообразието на машини с този бранд покрива практически целия диапазон дейности – строителство, дървообработване, металообработване, авто- и градинска техника. Предлагаме и пълна гама съответни консумативи, съвместими не само с машините с бранд Raider. След успешния старт през 2000 година марката Raider, не е изменила на визията и мисията си, базирана на потребностите и очакванията на потребителите. Съобразно тях сме обновили асортимента си, достигайки по-високо технологично равнище.

http://www.raider.bg/index.php

продукти

Stanley

STANLEY - здрави и надеждни инструменти за всекидневна употреба иновативни и с висока производителност, водят началото си от 1843 година. STANLEY има страст: винаги да се подобрява, да създава новости и да помага на хората да превъзхождат. С течение на годините, STANLEY® е произвел някои от най-иновативните и полезни инструменти, правени някога. Сред тези инструменти са рендето Bailey®, пилата Surform®, ролетките PowerLock® и последната продуктова линията FatMax ™. Днес, повече от всякога, STANLEY® продължава да бъде индустриален лидер в иновациите си на ръчни инструменти. За повече от 170 години, STANLEY® е синоним на качество и надеждност. От "направи си сам" до професионално изпълнение, доказва че STANLEY® е правилният инструмент за работа.

http://www.stanleytools.com/

284
продукти

KNIPEX

Knipex e водеща в света марка в производството на клещи, които се продават в над 100 страни. Води началото си от далечната 1882 г. благодарение на нейният основател Карл Пуч. Knipex е немска високотехнологична фирма с над стогодишна история, която и до днес продължава да се развива успешно като фамилно предприятие, чието ръководство се предава от поколение на поколение. Компанията е тясно специализирана в производството на всевъзможни по вид, предназначение и големина клещи – общо над 1000 модела.

http://www.knipex.com/

114
продукти

KAERCHER

Керхер е доказан, признат за водещ в света при разработката на иновативни продукти и производството на почистваща техника. Основана и развита в Германия и до днес марката е символ за висока производителност и качество. 

https://www.kaercher.com/

13
продукти

Metabo

Metabo е производител на електроинструменти от Nürtingen, Германия. Всеки инструмент, носещ гордо марката Metabo е отражение на традиционната немска прецизност и инженерна находчивост. Още от далечната 1924 година в Метабо разработват своите иновации в завода, в град Nürtingen. Тези идеи се прилагат във всяко ново поколение инструменти и аксесоари за професионални и хоби потребители. Metabo притежава на широка продуктова гама и дори собствена технология при производството на акумулаторните инструменти и батерии. Високата производителност и наложилото се качество на инструментите са резултат от използването на модернии иновативни производствени техники, висока ефективност и тотален приоритет на качеството при подбора на влаганите материали по време на целия производствен процес.

https://www.metabo.com/com/en/

404
продукти

Baukraft

Baukraft е българска марка, която предлага оптимално съотношение цена/качество. Идеално решение за хоби и домашен майстор, както и за леки до средни натоварвания.

31
продукти

DAEWOO

DAEWOO произвеждат изделия, които отговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на Европейския съюз. Екип от висококвалифицирани инженери и дизайнери на DAEWOO контролира всички процеси при производството на продукцията - от подбор на материали до ергономичен дизайн за потребителите. Продуктите DAEWOO са проектирани за дълга употреба, ефикасност и улеснено ползване. Внимателно проектираните компоненти и ясните инструкции за работа улесняват клиентите използващи продуктите с марката DAEWOO.

http://daewoopowerproducts.com/home.php

249
продукти

STIHL

STIHL е може би еталона в областта на бензиновите машини за дърводобивната индустрия.

Основана е от Андреас Щил през 1926 година в Германия.

Технологията на производство се развива постоянно и това обуславя ролята на лидер отредена на Stihl.

В портфолиото на марката днес влизат освен световно известните резачки за дърва, задвижвани от бензинов и електро двигател, така и моторни коси, тримери, колесни косачки, храсторези, мотофрези, кастрачки, дробилки и други.

100
продукти

Husqvarna

Марката Husqvarna е един от лидерите при производството на моторни и електрически верижни триони, тримери за трева, косачки и градинско оборудване. Основана е в Швеция през 1689 г.

В категорията сме подбрали за вас най-успешните модели на марката резачки за дърва и бензинови коси, за всеки модел, който не откривате, може да се свуржете с нас за запитване.

https://www.husqvarna.com/bg/

87
продукти

Rapter HQ

Rapter HQ Power Tools е марка електроинструменти от висок клас "хоби". Най - добро съотношение цена качество, подходящи за по - интензивна употреба от серията Rapter Power Tools в дома и от домашния майстор. Гамата включва както кабелни, така и безкабелни електроинструменти. 

http://generaldistribution.bg/bg/categories/raptor-hq-logo

63
продукти

Rapter Garden

Rapter Garden Equipment е серията на Rapter с продукти за градината. Гамата включва моторни инструменти и аксесоари предназначени за градинско ползване.

http://generaldistribution.bg/bg/categories/raptor-garden

15
продукти

TELWIN

Заваръчна апаратура

http://telwin.com/en/

33
продукти

WELDSTAR

Заваръчна апаратура

http://www.weldstar.com/

12
продукти

STS

STS е производител на алуминиеви стълби от 2007 година. Производството е в Баня Лука, Босна и Херцеговина.

Всички комоненти в производствения процес съответстват на европейските стандарти EN 131.

STS Doo произвежда хоби серия стълби, алуминиеви стълби за домакинството и професионална серия за индустрията и строителството.

http://stsdoo.com/

21
продукти

ALTRAD Limex

Представяме Ви Altrad Limex - производител на строителни машини и аксесоари за строителството. Тук можете да се запознаете с продуктите на марката, предлагани от promachines.bg. Altrad Limex е производител на строителни машини и аксесоари. Един от големите европейски производители. Завода на компанията се намира в Хърватска.

https://www.altrad-limex.com/

8
продукти

Top Garden

ВИНАГИ ДОБРО КАЧЕСТВО, ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН И ПРИЯТНА ЕСТЕТИКА

Top Garden е българска марка, създадена през 2005 година. Предлага богато разнообразие от продукти и компоненти за двора, градината и свободното време. Ръчни инструменти, сечива, поливни средства, продукти за отдих и естетика - това е Top Garden. Продуктите на марката съчетават баланса от качество и достъпа цена, особено ценно качество, което помага за подържане на приятна външна среда в дома и на вилата.

http://www.topgarden.bg/

68
продукти

FORCE

Отвертки, шестограми, клещи, ролетки, нивелири, мастари, чукове, брадви, водопроводни ключове, инструменти за рязане, пробиване и шлайфане, дърводелски стяги, катинари и дискове, вложки, адаптори, накрайници, тресчотки, комплекти инструменти, ключове - това е Force. Качествени инструменти за професионална и полу професионална употреба.

854
продукти

BOLTER

BOLTER българска марка ръчни инструменти. Производството на моделите се извършва в Китай.

Bolter залага на максимално широка гама инструменти, като практически покрива основните дейности в хоби и полу-професионалните дейности в сферата на авто ремонтните и авто услуги, строителните дейности и електрическите и ВиК инсталации.

 • гаечни ключове, лули и звезди;
 • вложки и битове;
 • клещи и резачки;
 • отвертки;
 • нивелири и ролетки;
 • куфари и кутии за съхранение;
 • консумативи и други.

Bolter e марката хоби инструменти, които ще ползвате с удоволствие и на атрактиван цена.

http://generaldistribution.bg/bg/categories/bolter

776
продукти

WOLFCRAFT

Най - популярната марка за ръчни инструменти в помощ на хоби ентусиастите и професионалистите - Wolfcraft.

Създадена през 1949 г. е еталон за качество и разнообразие в предлаганите продукти.

Помощни маси и тезгях. Стяги, скоби и скрепители. Свредла, боркорони и фрези. Шаблони, линеали и метри.

Wolfcraft ще ви вдъхнови и даде идея как да ремонтирате, изработите или просто проектирате вашите идеи.

Шампион в DIY (Направи си сам) - това е Wolfcraft.

Избери ръчните инструменти и помощни уреди на лидера Wolfcraft. Добри цени на линеали, стойки, стяги, шаблони, боркорони и фрези, щанци и свредла.

Разгледай и при нужда ни попитай на 02 490 10 15.

Promachines.bg

365
продукти

Gadget

Марката предлага богато разнообразие от ръчни инструменти и консумативи на конкурентно ниски цени. Разгледай и поръчай на promachines.bg

215
продукти
21
продукти

Gardex

Gardex е доказан производител на хоби и градински пособия и инструменти, които предлагат отлично съотношение между цена и качество.

28
продукти

Top Master Pro

Top Master Pro е представена като марка през 2001 г. и за кратко време успява да се наложи като един от водещите лидери на пазара на ръчни инструменти в България. Брандът предлага повече от 1000 артикула, които се отличават с високо качество, надеждност и иновативен дизайн. Марката е добре позната в държави като Македония, Румъния, Косово, Гърция, Грузия, Сърбия, както и в страните от Близкия Изток и Африка.

продукти

HiKOKI

Представяме ви известната марка HiKOKI, наследник на Hitachi. Изберете от разнообразието инструменти и машини  на Promachines.bg

119
продукти

Battipav

Компанията Battipav е създадена през 70-те години на миналия век и се развива главно в производството на машини за валцуване на плочки. През 1980 г. брандът променя името си на Nuova Battipav. Същевременно производствената гама започва да се разширява и към нея се добавят и режещите машини. В късните 90-те години на 20 век компанията се фокусира върху инженерните и проучвателни дейности и започва активно да произвежда електрически триони, ръчни машини за рязане на плочки, универсални бъркали, машини за почистване на подове, водни помпи и инструменти, всички произведени в Италия. По случай 30-тата годишнина от основанието на марката, тя променя името си само на Battipav.

18
продукти

NUAIR

NUAIR е марка, специализирина в производството на професионални машини за сгъстен въздух. Всички техни продукти са прецизно изработени до най-малкия детай с най-модерни технологии и отговарят на нуждите на най-взискателните потребители.

13
продукти
76
продукти

Rapter Pneumatic

Rapter Pneumatic - е новата серия в разширяващата се гама инструменти на българската марка Rapter. Предлага разнообразие от пневматични инструменти и аксесоари на разумни цени. 

19
продукти

Jackway Enterprise

Марката ръчки инструменти е подмарка на добре познатата марка Force на всички инсталатори авто монтьори, подръчка и различни специалисти в монтажните и ремонтни дейности.

39
продукти
3
продукти

Annovi Reverberi

Annovi Reverberi е създадена като марка през 1958 г. от Корадо Ревербери и Умберто Аннови. Първоначално компанията се фокусира върху производството на диафрагмени помпи за селското стопанстно. Понастоящем брандът има над 35% пазарен дял в този сегмент. През 70-те години на миналия век Annovi Reverberi разширяват продуктовата гама, като започват да произвеждат помпи за високо налягане. Днес компанията е един от най-големите производители в света на тези помпи. През 1986 г. фирмата произвежда първата си 100 bar електрическа водоструйка, а през 2006 г. лансира серията водоструйки Blue Clean. Благодарение на своите непрекъснато усъвършенствани иновации, ноу-хау и дизайн, компанията успешно превзема пазарите в Европа, САЩ, Близкия и Далечния Изток, Нова Зеландия и Австралия. Продуктите на Annovi Reverberi се предлагат в България повече от десет години.

1
продукти

Rapter

Raptor Power Tools е марка електроинструменти от клас хоби. Най - добро съотношение цена качество, подходящи за ненатоварена употреба в дома. Гамата включва както кабелни, така и безкабелни електроинструменти. 

http://generaldistribution.bg/bg/categories/raptor-logo

25
продукти

Kapro

Kapro Industries е производител на продукти за нивелиране - ръчни нивелири с либели, лазерни нивелири и аксесоари. Kapro има над 30 годишен успешен опит в дизайна, производството и предлагането на качествени нивелири на конкурентни цени.

В продуктовата си гама Kapro добавя ръчни инструменти:

 • ролетки;
 • прави ъгли;
 • измервателни линии;
 • пантографи;
 • чертилки и маркиращи конци с креда.

Купи професионален инструмент Kapro от promachines.bg  сега.

https://kapro.com/

12
продукти
3
продукти
1
продукти

BLACK&DECKER 

Black & Decker предлага широка гама от инструменти за строителството и дома в над 20 категории. През 1910 г. в Балтимор е основана Black & Decker от Дънкан Блек и Алонзо Декер. По-късно през 1917 г., те представят като свое изобретение първите преносими електрически бормашини Black & Decker. От тогава до днес марката се разви от малък магазин за машини до световен производител с портфолио от качествени продукти, използвани в дома и индустрията. Black & Decker е стандарт за иновации и проектиране на електрически инструменти, аксесоари, градинска техника, продукти за почистване и други продукти за дома и хобито. Инструментите произвеждани от фирмата са широко ценени в целия свят заради свойте издръжливост, ергономичност и облекчаващи работата качества.

http://www.blackanddecker.com/

42
продукти

Най-продавани

Update cookies preferences